Smoothies

Kies een van onze mooie bars of ons mooie busje en bepaal zelf welke heerlijke smoothies op onze menukaart wij voor u mogen serveren!

 

Smoothies

 
1
1

Smoothies

Een smoothiebar staat voor gegarandeerd succes bij iedere doelgroep! Een smoothie is lekker én gezond. Bijna iedereen is er dol op en ze passen perfect in een verantwoorde levensstijl. Daarom zijn ze de perfecte publiekstrekker op beurzen en evenementen.

Onze eigen smoothiechef!
Wij bij de Frisse Verleiding houden van vernieuwing en hebben naast de gangbare smaken ook een hele menukaart vol met verrassende combinaties. Bo is onze enige echte smoothiechef! Deze gezonde dame heeft een grote passie voor gezond eten en blogt hier dagelijks over op haar blog. Zij bedenkt exclusief voor De Frisse Verleiding de meest gezonde en lekkere smoothies voor op onze menukaart en staat regelmatig achter onze bars om deze vers voor u te bereiden. Op onze kaart vind u ook diverse groene smoothies, superfoodsmoothies en mocktails!

Stel zelf uw eigen concept samen
Kies een van onze mooie bars of ons mooie busje en bepaal zelf welke heerlijke smoothies op onze menukaart wij voor u mogen serveren! De bars decoreren en stylen we altijd met diverse passende items zodat de bar goed in het gewenste sfeerplaatje past. We kunnen de bars gemakkelijk voorzien van branding. Daarnaast werken wij volgens het zogenaamde “White Label-principe”. Dit betekend dat u nergens ons eigen logo op terugziet.
Naast gewone bekers (200 ml) serveren wij onze smoothies ook in shotformaat (100 ml en perfect als lokkertje op beurzen), cocktaildisposables, maar ook in reageerbuisje, spuitjes, weckpotten en maatbekertjes of iedere andere verantwoorde en geschikte vorm. Hiermee kunnen we vaak een leuke link leggen naar de producten van onze klanten.

Bo Schinkel

Bo is onze chef de culinair en weet alles van smoothies!
Daarnaast heeft Bo haar eigen blog Beaufood waarin ze met alle plezier haar lekkerste recepten deelt met haar grote schare volgers.

In de column rechts vertelt ze over een paar van haar favoriete smoothies. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem contact op door hier te klikken.

“If you’re healthy, if you’re feeling good, then nothing else matters.”

Groene Smoothies

Een nieuw fenomeen en met succes! De groene smoothie is al ruime tijd bekend bij de gezondheidsfanaten maar begint ook in de rest van Nederland steeds meer terrein te winnen.

Deze smoothies hebben vers fruit als basis maar worden aangevuld met groene groentes. Denk hierbij aan boerenkool, spinazie, andijvie en bleekselderij. Deze groene bladgroentes staan bol van de eiwitten, vitamines en anti-oxidanten.

De voordelen van groene smoothies: Het geef je meer energie, boost je immuunsysteem, verbetert je huid (met een mooiere egalere huid als resultaat), verbetert je stoelgang, een meer gebalanceerde bloeddruk eén verkleint de kans op diverse ziekten.

foto 3

Groene bladgroenten helpen bovendien ook ‘verzuring’ van het lichaam tegen te gaan. Dat betekent dat ze stoffen bevatten die je lichaam zuiveren van gifstoffen die kunnen ophopen door luchtvervuiling, bewerkt voedsel en het afsterven van je eigen lichaamscellen

Groene smoothie zijn de ideale manier om je gezondheid te verbeteren en gewicht te verliezen, zonder andere dingen te moeten laten staan

Een voorbeeld van een groene smoothie: appel, bleekselderij & spinazie, of wat dacht je van de combinatie spinazie, sinaasappel, mango en banaan? Of wat Hollandser: boerenkool , blauwe bessen, appelsap en banaan.

Wij hebben groene smoothies voor zowel de beginner als de gevorderde drinkers!

Tarwegras

Wilt u echt iets bijzonders, dan is onze tarwegrasbar de perfecte keus!

De absolute winnaar op het gebied van gezondheid zijn de tarwegrasshots. De shots worden vers geperst van vers tarwegras met een slowjuicer. Dit zorgt ervoor dat alle voedingsstoffen nog beter behouden blijven.

Waarom is tarwegras zo bijzonder? – 1 shot staat gelijk aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit – Er zitten meer dan 100 verschillende mineralen in tarwegras – En 80 verschillende enzymen. Dit zijn de katalysatoren voor de processen in ons lichaam. – Tarwegras zit boordevol vitamines en essentiële vetzuren – Veel mensen ervaren dat ze extra energie hebben na het drinken van een tarwegras shot. Daarom is een tarwegrasshot de perfecte traktatie tijdens een congres of beurs!

Superfood Smoothies

Wilt u net even iets meer bieden dan een normale smoothie, boek dan onze superfoodsmoothiebar!

Superfoods, steeds meer mensen kennen en gebruiken ze. De Frisse verleiding doet graag mee aan deze leuke en gezonde trend en heeft een menukaart vol met heerlijke superfoodshakes samengesteld. Deze bijzondere smoothies zitten, naast verse groente en fruit, barstensvol supergezonde ingrediënten zoals tarwegras, gember, kokosolie, chiazaad en gojibessen. Deze ingredienten hebben allemaal een specifieke werking op de gezondheid. Op basis van hun werking hebben wij een aantal superboosters voor je gezondheid samengesteld.

Zo is er onder andere de Vitalizer, Detox booster, de Fatburner en de Wake upper!

Coming sooooon!

Aankomende zomer kunt u bij ons terecht voor de meest heerlijke cocktails en mocktails! Dit doen wij in samenwerking met de beste cocktailbar van Amsterdam en omstreken. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

Smoothies op uw Beursstand

Met onze heerlijke smoothies en proactieve hostesses haalt u gegarandeerd meer uit uw beursdeelname!

Staat u binnenkort op een beurs? Dan wilt u daar natuurlijk het maximale uit halen. Beurzen kosten immers veel geld en het is dan ook erg belangrijk om hier uw doelen te behalen. Door het inzetten van onze smoothiebars valt u op en worden alle voorbijgangers door onze hostesses op een leuke ongedwongen manier naar uw stand getrokken. Niet iedere voorbijganger zal een directe lead betekenen maar het zorgt in ieder geval wel altijd voor een positieve merkbeleving.

Wij zoeken altijd manieren om ons concept te verbinden aan uw product. Denk aan de namen van de smoothies en de manier van serveren. Een eetbare bloem op de smoothie voor een bloementeler of geserveerd in een reageerbuisje voor een beurs in de medische wereld.

Shotformaat
Speciaal voor beurzen schenken we onze smoothies en gezonde sapjes ook in shotformaat (100 ml). Door het kleine formaat zijn bezoekers nog sneller geneigd om er eentje te pakken en dat geeft ons dan weer de mogelijkheid een gesprekje aan te gaan. Bijkomend voordeel is dat u twee keer zoveel kunt uitdelen tegen hetzelfde budget.

Er is meer...