Smoothies

Kies een van onze mooie bars of ons mooie busje en bepaal zelf welke heerlijke smoothies op onze menukaart wij voor u mogen serveren!

 

Smoothies

 
1
1

Een smoothiebar staat voor gegarandeerd succes bij iedere doelgroep! Een smoothie is lekker én gezond. Bijna iedereen is er dol op en ze passen perfect in een verantwoorde levensstijl. Daarom zijn ze de perfecte publiekstrekker op beurzen en evenementen.

Onze eigen smoothiechef!
Wij bij de Frisse Verleiding houden van vernieuwing en hebben naast de gangbare smaken ook een hele menukaart vol met verrassende combinaties. Bo is onze enige echte smoothiechef! Deze gezonde dame heeft een grote passie voor gezond eten en blogt hier dagelijks over op haar blog. Zij bedenkt exclusief voor De Frisse Verleiding de meest gezonde en lekkere smoothies voor op onze menukaart en staat regelmatig achter onze bars om deze vers voor u te bereiden. Op onze kaart vind u ook diverse groene smoothies, superfoodsmoothies en mocktails!

Stel zelf uw eigen concept samen
Kies een van onze mooie bars of ons mooie busje en bepaal zelf welke heerlijke smoothies op onze menukaart wij voor u mogen serveren! De bars stylen we altijd af met items die passen bij uw huisstijl en kunnen worden voorzien van branding. Daarnaast werken wij volgens het zogenaamde “White Label-principe”. U ziet dus nergens het logo van de Frisse verleiding op terug.

Promotie
Naast branding op de bar en een outfit in de kleuren van uw logo kijken we ook altijd of we een leuke link kunnen leggen naar uw product. Een smoothie is altijd lekker maar nog effectiever als hij past in de context van uw bedrijf. Dan heeft de hostess meteen een mooie ingang tot een gesprek en u een goed verhaal naar uw klant.

Bijzondere bekers

Naast gewone bekers (200 ml) serveren wij onze smoothies ook in shotformaat (100 ml en perfect als trigger op beurzen), cocktaildisposables, maar ook in reageerbuisje, spuitjes, weckpotten en maatbekertjes of iedere andere verantwoorde en geschikte vorm. Hiermee kunnen we vaak een leuke link leggen naar de producten van onze klanten.

Groene Smoothies

Een nieuw fenomeen en met succes! De groene smoothie is al ruime tijd bekend bij de gezondheidsfanaten maar begint ook in de rest van Nederland steeds meer terrein te winnen.

Deze smoothies hebben vers fruit als basis maar worden aangevuld met groene groentes. Denk hierbij aan boerenkool, spinazie, andijvie en bleekselderij. Deze groene bladgroentes staan bol van de eiwitten, vitamines en anti-oxidanten.

De voordelen van groene smoothies: Het geef je meer energie, boost je immuunsysteem, verbetert je huid (met een mooiere egalere huid als resultaat), verbetert je stoelgang, een meer gebalanceerde bloeddruk eén verkleint de kans op diverse ziekten.

Een voorbeeld van een groene smoothie: appel, bleekselderij & spinazie, of wat dacht je van de combinatie spinazie, sinaasappel, mango en banaan? Of wat Hollandser: boerenkool , blauwe bessen, appelsap en banaan.

Wij hebben groene smoothies voor zowel de beginner als de gevorderde drinkers!

foto 3

“If you’re healthy, if you’re feeling good, then nothing else matters.”

Superfood Shots

Wilt u net even iets meer bieden dan een normale smoothie, boek dan onze superfood shot bar

Superfoods, steeds meer mensen kennen en gebruiken ze. De Frisse Verleiding doet graag mee aan deze leuke en gezonde trend en heeft een menukaart vol met heerlijke superfoodshakes samengesteld. Deze bijzondere smoothies zitten, naast verse groente en fruit, barstensvol supergezonde ingrediënten zoals tarwegras, gember, kokosolie, chiazaad en gojibessen. Deze ingredienten hebben allemaal een specifieke werking op de gezondheid. Op basis van hun werking hebben wij een aantal superboosters voor je gezondheid samengesteld.

Zo is er onder andere de Vitalizer, Detox booster, de Fatburner en de Wake upper!

Zelf smoothies maken?

Lijkt het je leuk zelf de lekkerste smoothies te maken? Bezoek dan onze blog vol lekkere smoothie recepten en nog veel meer

Bezoek onze blog

Smoothies op uw Beursstand

Met onze heerlijke smoothies en proactieve hostesses haalt u gegarandeerd meer uit uw beursdeelname!

Staat u binnenkort op een beurs? Dan wilt u daar natuurlijk het maximale uit halen. Beurzen kosten immers veel geld en het is dan ook erg belangrijk om hier uw doelen te behalen. Door het inzetten van onze smoothiebars valt u op en worden alle voorbijgangers door onze hostesses op een leuke ongedwongen manier naar uw stand getrokken. Niet iedere voorbijganger zal een directe lead betekenen maar het zorgt in ieder geval wel altijd voor een positieve merkbeleving.

Wij zoeken altijd manieren om ons concept te verbinden aan uw product. Denk aan de namen van de smoothies en de manier van serveren. Een eetbare bloem op de smoothie voor een bloementeler of geserveerd in een reageerbuisje voor een beurs in de medische wereld.

Shotformaat
Speciaal voor beurzen schenken we onze smoothies en gezonde sapjes ook in shotformaat (100 ml). Door het kleine formaat zijn bezoekers nog sneller geneigd om er eentje te pakken en dat geeft ons dan weer de mogelijkheid een gesprekje aan te gaan. Bijkomend voordeel is dat u twee keer zoveel kunt uitdelen tegen hetzelfde budget.