Promoties

“De Frisse Verleiding beschikt over de kennis, ervaring, mensen en middelen om van A tot Z een prikkelende en succesvolle promotie te neer te zetten.”

Wij zijn er niet alleen voor een frisse aanvulling op uw evenement, maar zetten onze concepten ook heel regelmatig in als promotiemiddel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het bedenken en/of uitvoeren van bijzondere marketingacties. Dit vinden wij heel erg leuk om te doen en hebben er zelfs speciale marketingtijgers voor in ons team.

Vanuit onze commerciële en creatieve achtergrond denken we graag mee in het hele proces om zo het concept zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw marketingstrategie. Daarnaast hebben we inmiddels voor een groot aantal klanten custom made concepten mogen bedenken. Kijk bij Impressies voor een aantal voorbeeld cases.

Cateraar, marketing- of reclamebureau?

Wij zijn de uitvoerende partner die mee kan denken op marketingniveau. Wij werken dan ook regelmatig samen met diverse partijen om gezamenlijk succesvolle concepten neer te zetten voor grote en kleine merken.
Op zoek naar een prikkelende actie die net even anders dan anders?
Neem contact met ons op!