Foodtrucks

 
 
1
1

Val op met onze Renault Estafette

Uniek voor De Frisse Verleiding is onze ‘enige-echte-eigen’ Renault Estafette. Dit omgebouwde busje uit 1961 is een ware eyecatcher op elk evenement en zeer geschikt voor feestelijke openingen, productlanceringen en borrels. Deze hippe bus is helemaal compleet met volledige branding.

Maak uw aanwezigheid compleet

Maak gebruik van de natuurlijke charme en aantrekkingskracht van deze prachtige oldtimer. Foodtrucks zijn niet voor niks mateloos populair. Ze zijn makkelijk inzetbaar, stralen veel gezelligheid en stijl uit en die van ons is ook nog eens volledig te branden. Zo kunt u zonder veel gedoe en kosten een custom made promotiewagen neerzetten op ieder evenement.

Nieuw deze zomer: mini cooper cabrio uit 1981!

Deze zomer wordt onze Renault vergezeld door een zeer stoere Mini Cooper Cabrio met aanhanger. Dit puike, grappige wagentje zal worden ingezet als promotieauto tijdens zomerse promotours. Het autootje kan volledig worden voorzien van uw logo en boodschap door middel van car wrapping.  Op de aanhangwagen kan een custom made opbouw worden gezet in de vorm van uw product. Hierin doen we relatie geschenken om deze door onze dames helemaal in stijl af te laten leveren bij uw klanten en prospects!

Interesse? Neem contact met ons of hou de website in de gaten!

U bepaalt zelf het uiterlijk

Wij kunnen het busje gemakkelijk volledig voorzien van branding door middel van autostickers. Het busje is namelijk helemaal blanco. De juiste PDF bestanden vind je onder Branding en Themastyling.

En wat u de bezoeker aanbied

Kies één van onze leuke concepten die we aanpassen aan de setting of laat ons een concept om maat bedenken. Heeft u liever geen consumptie maar leuke, passende give aways? Ook daar kunnen we voor zorgen!

Val op, promoot & entertain!

De combinatie van het busje, de concepten en ons zeer leuke en ervaren team van hosts en hostesses zorgen ervoor dat we op iedere locatie inzetbaar zijn en uiteraard ook altijd een succes!

Mini Cooper Cabrio uit 1981

Deze zomer brengt de Frisse Verleiding u een extra bijzondere verschijning: een originele mini cooper cabrio uit het jaar 1981!

Zij gingen u voor

 

Marks & Spencer

 

Oxxio

1
1