Welkom!

We stellen ons graag aan u voor

Wij zijn een jong en fris bureau gespecialiseerd in het creëren van merkbeleving met smaak!

We zijn onwijs creatief en bijzonder klantgericht. We luisteren goed, denken slim met u mee en dienen als persoonlijke inspiratiebron. Hierdoor vertalen wij uw wensen, dromen en ambities in onderscheidende (branding) concepten die van elk event een bijzonder event maken. Daarnaast beperken wij ons niet tot de Nederlandse grenzen en reizen wij graag met u mee.

In welke hoedanigheid ook, we staan altijd als uw visitekaartje op de vloer en willen dan ook altijd het verschil maken. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze concepten uitblinken in kwaliteit, onze bars in stijl, onze producten in smaak en ons personeel in uitstraling.

Wij weten wat werkt

Naast kennis uit studieboeken en eindeloos veel werkervaring in de evenementenbranche bestaat het team van De Frisse Verleiding uit uiteenlopende masterminds die alles op alles zetten om u als klant helemaal blij te maken!

Last minute? Geen probleem!

Door ons brede assortiment bars, snelle manier van communiceren en flexibele instelling is het bij ons ook mogelijk om last minute nog een concept te boeken. Bel ons in deze geval meteen op zodat we snel van dienst kunnen zijn.

Rabobank Leiden-Katwijk heeft de smoothiebus van De Frisse Verleiding ingezet ter promotie van onze studentenactie. Het was een perfecte aanvulling op onze Rabo Lounge bij het 40ste Lustrum van studentenvereniging Minerva in Leiden. De branding op de bus maakte het concept helemaal af en versterkte onze boodschap. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

Fabienne Wulffaert, Rabobank

De Frisse Verleiding heeft op een ludieke manier de medewerkers van T-Mobile verrast in het nieuwe jaar! De Frisse Verleiding neemt zelf initiatief en wij zijn totaal ontzorgt.

Willemijn Brand, T-Mobile

De Frisse Verleiding verdiept zich in je bedrijf en denkt bij elke aanvraag met je mee. Linda is een echte professional, maar tegelijkertijd heel toegankelijk – een must op bijv. beurzen. Voor ons een super partner op creatief gebied!

Meshy Ujvari, Everris International

Linda Veldman

Eigenaresse

Bo Schinkel

Chef de Culinair

Kimberley Verasdonck

Marketing Professional

Op 23 jarige leeftijd startte Linda De Frisse Verleiding. Tijdens en na haar studie Facilitymanagement werkte ze een aantal jaar meer dan fulltime en met heel veel plezier in de evenementen- en beurzenbranche als hostess, verkooptrainer, promoter en vertegenwoordiger. Hier zag ze mogelijkheden om foodentertainment op een doeltreffende manier in te zetten ter promotie van bedrijven.Opvallen door concepten te leveren die tot in de puntjes verzorgd zijn, verfrissend zijn en aansluiten bij de wensen en uitstraling van haar klant, daar ligt haar uitdaging.

Wat begon met het kopen van een oldtimer camper bij een hele lieve man in Groningen is nu uitgegroeid tot een bedrijf met veel leuke vernieuwende concepten waar ze al haar creativiteit, enthousiasme en oog voor detail in kwijt kan.

Bo is woonachtig in Utrecht en heeft een grote passie voor lekker koken en gezonde voeding.

Na haar studie communicatiewetenschappen besloot ze vol voor deze passie te gaan. Op haar blog Beaufood deelt ze met heel veel plezier haar lekkerste recepten met haar grote schare volgers.

Binnen De Frisse Verleiding is Bo verantwoordelijk voor de recepten van onze heerlijke smoothies, sappen en soepjes en staat ze regelmatig achter onze bars om deze vers en met veel plezier voor u en uw gasten te bereiden.

Kimberley is onze marketing professional. Met een Bachelor Communicatiewetenschappen en een Master in Business Administration, specialisatie marketing, beschikt zij over een enorme lading theoretische kennis. Daarnaast beschikt ze over een jarenlange praktijkervaring als promoter, hostess en horecatijger. Met deze sterke combinatie ondersteund Kimberley alle promotieconcepten van de Frisse Verleiding en zorgt ze ervoor dat deze maximaal aansluiten op de doelen en wensen van onze klanten.
Daarnaast is ze ook nog eens heel erg creatief en gezellig! Ook niet onbelangrijk!

Team

Wij werken met een klein, vast team enthousiaste en loyale freelancers. Naast een representatief uiterlijk, goede uitstraling en ruime horeca en hospitality ervaring, beschikt ons personeel over de kennis en ervaring om uw merk of product actief te promoten.

De Frisse Blog

Benieuwd naar onze belevenissen, projecten, smoothies, recepten en tips ’n tricks? Blijf op de hoogte via ons blog of een van de vele sociale media kanalen waarop wij te vinden zijn!

Lees meer op onze blog

Overtuigd? Kennis maken? Een vrijblijvende offerte opvragen of gewoon even bellen? Klik hier om contact met ons op te nemen