Welkom!

We stellen ons graag aan u voor

Wij zijn een jong en fris bureau gespecialiseerd in het creëren van merkbeleving met smaak!

We zijn onwijs creatief en bijzonder klantgericht. We luisteren goed, denken slim met u mee en dienen als persoonlijke inspiratiebron. Hierdoor vertalen wij uw wensen, dromen en ambities in onderscheidende (branding) concepten die van elk event een bijzonder event maken. Daarnaast beperken wij ons niet tot de Nederlandse grenzen en reizen wij graag met u mee.

In welke hoedanigheid ook, we staan altijd als uw visitekaartje op de vloer en willen dan ook altijd het verschil maken. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze concepten uitblinken in kwaliteit, onze bars in stijl, onze producten in smaak en ons personeel in uitstraling.

Wij weten wat werkt

Naast kennis uit studieboeken en eindeloos veel werkervaring in de evenementenbranche bestaat het team van De Frisse Verleiding uit uiteenlopende masterminds die alles op alles zetten om u als klant helemaal blij te maken!

Last minute? Geen probleem!

Door ons brede assortiment bars, snelle manier van communiceren en flexibele instelling is het bij ons ook mogelijk om last minute nog een concept te boeken. Bel ons in deze geval meteen op zodat we snel van dienst kunnen zijn.

Rabobank Leiden-Katwijk heeft de smoothiebus van De Frisse Verleiding ingezet ter promotie van onze studentenactie. Het was een perfecte aanvulling op onze Rabo Lounge bij het 40ste Lustrum van studentenvereniging Minerva in Leiden. De branding op de bus maakte het concept helemaal af en versterkte onze boodschap. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

Fabienne Wulffaert, Rabobank

De Frisse Verleiding heeft op een ludieke manier de medewerkers van T-Mobile verrast in het nieuwe jaar! De Frisse Verleiding neemt zelf initiatief en wij zijn totaal ontzorgt.

Willemijn Brand, T-Mobile

De Frisse Verleiding verdiept zich in je bedrijf en denkt bij elke aanvraag met je mee. Linda is een echte professional, maar tegelijkertijd heel toegankelijk – een must op bijv. beurzen. Voor ons een super partner op creatief gebied!

Meshy Ujvari, Everris International

Linda Veldman

Eigenaresse

Team

Wij werken met een klein, vast team enthousiaste en loyale freelancers. Naast een representatief uiterlijk, goede uitstraling en ruime horeca en hospitality ervaring, beschikt ons personeel over de kennis en ervaring om uw merk of product actief te promoten.

De Frisse Blog

Benieuwd naar onze belevenissen, projecten, smoothies, recepten en tips ’n tricks? Blijf op de hoogte via ons blog of een van de vele sociale media kanalen waarop wij te vinden zijn!

Lees meer op onze blog

Overtuigd? Kennis maken? Een vrijblijvende offerte opvragen of gewoon even bellen? Klik hier om contact met ons op te nemen