Op uw Beursstand

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u veel mensen naar u beursstand trekken? Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wilt u zeker weten dat het druk is op uw stand en potentiӫle klanten niet zomaar voorbij lopen? Zet dan onze smoothiebar of bijvoorbeeld ice fondue in!

Hoe het werkt?

Boek één van onze concepten. Wij trekken de bezoekers naar ons toe en filteren het publiek. Onze hostesses worden van te voren getraind en weten zo precies welke bezoekers voor u interessant zijn. Deze stuurt ze naar u door. Na het drinken van een heerlijke smoothie is een badge zo gescand en heeft u een leuke ontspannen opening om een gesprek aan te gaan.

Concepten

Klantervaringen

“Rabobank Leiden-Katwijk heeft de smoothiebus van De Frisse Verleiding ingezet ter promotie van onze studentenactie. Het was een perfecte aanvulling op onze Rabo Lounge bij het 40ste Lustrum van studentenvereniging Minerva in Leiden. De branding op de bus maakte het concept helemaal af en versterkte onze boodschap. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.”

Fabienne Wulffaert, Rabobank

De Frisse Verleiding verdiept zich in je bedrijf en denkt bij elke aanvraag met je mee. Linda is een echte professional, maar tegelijkertijd heel toegankelijk – een must op bijv. beurzen. Voor ons een super partner op creatief gebied!

Meshy Ujvari, Everris International

De Frisse Verleiding heeft op een ludieke manier de medewerkers van T-Mobile verrast in het nieuwe jaar! De Frisse Verleiding neemt zelf initiatief en wij zijn totaal ontzorgt.

Willemijn Brand, T-Mobile

Cases

Marks & Spencer

In samenwerking met maison van de Boer hebben wij ter ere van de opening van Marks en Spencer Den Haag een Engelse Thee bus neergezet.

Everris

Voor Everris hebben we de OsmoCake bar bedacht. Op de stand werken verse cakepops gebakken (de basis) en vervolgens voor de klant voorzien van de eerste laag (blauwe chocolade in een grote fontein) en een tweede laag (dip naar keuze).

Via Vai

Voor het dames schoenenmerk hebben we in samenwerkingen met .TIM Marketing professionals een hele leuke activatie mogen uitvoeren in diverse steden in Nederland.