Doeleinden

Onze concepten worden voor allerlei doeleinden ingezet.
Als eyecatcher op een event of ter promotie van een merk of product.

Door onze achtergrond, creatief vermogen en ruime ervaring zijn wij heel goed in staat om onze concepten hier goed op aan te laten sluiten. Onze vaardige host en hostesses werken hier als grote ondersteunende factor. Wij werken met een klein team loyale freelancers die naast een ruime horeca- en hospitality ervaring ook veel ervaring hebben als promoters. Dit komt bij veel van onze klanten handig van pas en is van grote toegevoegde waarde. De mens maakt uiteindelijk de actie.

Bijzondere gelegenheden
Relatiegeschenken
Beurzen
Evenementen
Promoties
Openingen

Op uw Beursstand

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u veel mensen naar u beursstand trekken? Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wilt u zeker weten dat het druk is op uw stand en potentiӫle klanten niet zomaar voorbij lopen? Zet dan onze smoothiebar of tarwegrasbar in! De gezonde smoothies en tarwegrasshots zijn altijd een welkome verfrissing tussen de vele kopjes koffie.

Op uw Evenement

Organiseert u een evenement? Onze concepten en vormen een mooie en verfrissende aanvulling op de catering en worden met gemak aangepast aan een thema of sfeer.

Vooral ons busje is hier een geliefd item. Met zijn klassieke charme is het een mooie sfeermaker op iedere locatie. Foodtrucks zijn super hip en vormen dan ook een gewild item op ieder evenement. Het maakt het ook mogelijk om te cateren in situaties die normaal niet zo handig zijn. Denk aan het slaan van een eerste paal op een bouwterrein, of catering tijdens een rally. Wij zijn zeer mobiel en kunnen ons dus goed aanpassen aan uw behoeftes.

Branding & Themestyling

Een smoothiebar in uw huisstijl, met uw branding?
Dat is bij ons zo geregeld. Zowel de bars als de bus kunnen voorzien worden van full colour bedrukking. U kunt kiezen uit stickers voor eenmalig gebruik of magneetplaten voor meermalig gebruik. Als u van een van deze opties gebruik wilt maken, ontvangen wij graag uiterlijk 8 dagen voor aanvang van het evenement de benodigde bestanden. De aanleverspecificaties en afmetingen vind u hier.

Menukaarten, bekers en kleding

We passen graag in het plaatje. Daarom ligt er voor de bar altijd een loper in de kleur van uw huisstijl. Ook de kleding van de hosts en hostesses passen we aan naar uw huisstijl en kunnen we voorzien van uw logo net als de menukaarten en eventueel de bekers. Op deze manier maken we 100% deel uit van uw team, krijgt uw merk maximale exposure en kunnen we samen met u een ervaring neerzetten die uw klant niet snel zal vergeten!

Heeft u liever dat wij het ontwerp verzorgen?

Geen probleem! Ons grafische team stelt met alle gemak een mooi ontwerp voor u op.

Aanleverspecificaties

Busje

Witte Bar

Houten Bar

Banken

De aanleverspecificaties volgen binnenkort. Tot die tijd kunt u deze opvragen via ons contactformulier.

Smoothies

Green Leaf Smoothie

Life is Peachy Smoothie

Autumn Grapes

Lemon Mint Freshness

Een smoothiebar staat voor gegarandeerd succes bij iedere doelgroep! Een smoothie is lekker én gezond. Bijna iedereen is er dol op en ze passen perfect in een verantwoorde levensstijl. Daarom zijn ze de perfecte publiekstrekker op beurzen en evenementen.

Onze eigen smoothiechef!
Wij bij de Frisse Verleiding houden van vernieuwing en hebben naast de gangbare smaken ook een hele menukaart vol met verrassende combinaties. Bo is onze enige echte smoothiechef! Deze gezonde dame heeft een grote passie voor gezond eten en blogt hier dagelijks over op haar blog. Zij bedenkt exclusief voor De Frisse Verleiding de meest gezonde en lekkere smoothies voor op onze menukaart en staat regelmatig achter onze bars om deze vers voor u te bereiden. Op onze kaart vind u ook diverse groene smoothies, superfoodsmoothies en mocktails!

Stel zelf uw eigen concept samen
Kies een van onze mooie bars of ons mooie busje en bepaal zelf welke heerlijke smoothies op onze menukaart wij voor u mogen serveren! De bars decoreren en stylen we altijd met diverse passende items zodat de bar goed in het gewenste sfeerplaatje past. We kunnen de bars gemakkelijk voorzien van branding. Daarnaast werken wij volgens het zogenaamde “White Label-principe”. Dit betekend dat u nergens ons logo op terugziet.

Meer lezen

Busje

Uniek voor De Frisse Verleiding is onze ‘enige-echte-eigen’ Renault Estafette. Dit omgebouwde busje uit 1961 is een ware eyecatcher op elk evenement en zeer geschikt voor feestelijke openingen, productlanceringen en borrels. Daarnaast wordt hij vaak ingezet als promotiewagen voor kleine en grote merken.

Het busje is van binnen uitgevoerd in hoogglans wit en voorzien van halogeenspots en LED verlichting, wat voor een sfeervolle uitstraling zorgt.  De Frisse Verleiding kan het busje volledig voor u “branden”, waardoor uw merk of bedrijf de aandacht krijgt die het verdient!

Afmetingen: 4.50 l x 2.35 h x 1.85 b

.