Via Vai

Voor het dames schoenenmerk hebben we in samenwerkingen met .TIM Marketing professionals een hele leuke activatie mogen uitvoeren in diverse steden in Nederland.

Doel
Het op een frisse manier onder de aandacht brengen van Via Vai shoes en aanzetten tot aankoop van een nieuw paar schoenen op de dag van de actie.

Middel
Vanuit onze mooie bus voorzien van branding hebben onze frisse promoters actief dames aangesproken en ze onder het genot van een heerlijke smoothie verteld over de win actie. De smoothie werkte zeer goed als stop middel waarna onze heren de dames rustig konden vertellen over de actie! Als de dames namelijk op die dag een paar Via Vai shoes kochten kregen ze een goodiebag en maakte ze kans op een shop date met stylist van de sterren; Fred van Leer inclusief shoptegoed.

Resultaat
De winkeliers in de steden waren erg blij met de grote toeloop door deze activatie. Er zijn op de actiedagen veel meer schoenen verkocht dan op normale dagen. Via Vai was blij met de enhousiaste reacties en verkoop en vond het een succesvolle activatie.