Concepten

Kies voor champagne & prosecco of één van onze andere concepten

 

Concepten

Of wat dacht je van een heerlijke gezonde superfoodshot?

 

Smoothies

We hebben natuurlijk ook een heerlijk aanbod van smaakvolle versgeperste smoothies

1
1

Onze concepten

Champagne & Prosecco

De binnenkomer op elk feestje! Prosecco voorziet iedere gelegenheid van een feestelijk tintje. De hosts en hostesses van De Frisse Verleiding serveren ze vanuit ons prachtige bus of vanachter onze mooie bars, op elke gewenste locatie.

Smoothies

Een smoothiebar staat voor gegarandeerd succes bij iedere doelgroep! Bijna iedereen is er dol op en ze passen perfect in een verantwoorde levensstijl. Daarom zijn ze de perfecte publiekstrekker op beurzen en evenementen.

Superfoodshots

Combineer het gezonde met passende smaken om de ideale superfood smoothie te creëren. Wat dacht je van onze oer-Hollandse superfood zoals boerenkool. Heerlijk te combineren met blauwe bessen, appel en banaan.

Cakepops

Het cake pop concept hebben we op maat bedacht voor een van onze klanten maar wegens groot succes is dit concept nu voor iedereen te boeken. Vanuit de bus of vanachter een mooie bar bakken onze hostesses verse cakepops.

Groene Smoothies

Een nieuw fenomeen en met succes: de groene smoothie! Het geeft je meer energie, boost je immuunsysteem, het is goed voor je huid, verbetert je stoelgang, zorgt voor een gebalanceerde bloeddruk en verkleint de kans op diverse ziekten.

Stikstoffondue

Nieuw in ons assortiment: stikstoffondue. Het trekt de aandacht van iedereen… Het ziet er magisch en spectaculair uit en het is ook nog eens heel erg lekker! Vers fruit en andere lekkernijen worden door onze Ice Meisjes veranderd in heerlijke Frozen Fruittapas en Ice chocolates.

Scroppino

De Monte Scroppino is dé zomerhit van 2015 en een overheerlijke variant op de ‘gewone’ prosecco. Een frisse combinatie van citroenroomijs, vodka en prosecco. De dames en heren van De Frisse Verleiding serveren de scroppino’s in stijl vanuit onze sjieke bus of vanachter een mooie bar op ieder gewenst evenement.

Maatwerk

Omdat we graag een concept willen leveren wat bij u en de gelegenheid past, bedenken we ook met grote regelmaat concepten op maat. Onze middelen zijn namelijk heel breed inzetbaar en onze ideeën stoppen niet bij smoothies en cakepops.

Bent u ook bekend met onze bars?