Concepten

Kies voor champagne & prosecco of één van onze andere concepten

 

Concepten

Of wat dacht je van een heerlijke gezonde superfoodshot?

 

Smoothies

We hebben natuurlijk ook een heerlijk aanbod van smaakvolle versgeperste smoothies

1
1

Onze concepten

Champagne & Prosecco

De binnenkomer op elk feestje! Prosecco voorziet iedere gelegenheid van een feestelijk tintje. De hosts en hostesses van De Frisse Verleiding serveren ze vanuit ons prachtige bus of vanachter onze mooie bars, op elke gewenste locatie.

Smoothies

Een smoothiebar staat voor gegarandeerd succes bij iedere doelgroep! Bijna iedereen is er dol op en ze passen perfect in een verantwoorde levensstijl. Daarom zijn ze de perfecte publiekstrekker op beurzen en evenementen.

Superfoodshots

Combineer het gezonde met passende smaken om de ideale superfood smoothie te creëren. Wat dacht je van onze oer-Hollandse superfood zoals boerenkool. Heerlijk te combineren met blauwe bessen, appel en banaan.

Groene Smoothies

Een nieuw fenomeen en met succes: de groene smoothie! Het geeft je meer energie, boost je immuunsysteem, het is goed voor je huid, verbetert je stoelgang, zorgt voor een gebalanceerde bloeddruk en verkleint de kans op diverse ziekten.

Maatwerk

Omdat we graag een concept willen leveren wat bij u en de gelegenheid past, bedenken we ook met grote regelmaat concepten op maat. Onze middelen zijn namelijk heel breed inzetbaar en onze ideeën stoppen niet bij smoothies en cakepops.

Bent u ook bekend met onze bars?