Champagne & Prosecco

De binnenkomer op elk feestje! Prosecco voorziet iedere gelegenheid van een feestelijk tintje. De hosts en hostesses van De Frisse Verleiding serveren ze vanuit ons prachtige bus of vanachter onze mooie bars, op elke gewenste locatie.

U kiest de kleur

Onze champagnebars passen we graag aan aan uw themakleur. We passen de kleur van de  loper voor de bus, de glazen, de kleding van de hostesses, de bloemstukken en verlichting in de bus aan aan de kleur van uw wens.

Menukaart

Prosecco’s en Champagnes schenken we in alle prijsklassen. Van 2,50 euro tot 25,00 per glas. Zo hebben we voor iedere gelegenheid en voor elk budget een passende bubbel. Neem met contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Eigen branding op het busje of bar

Maak het plaatje helemaal compleet en voorzie de bus van de namen van het bruidspaar, uw logo of een leuke welkomstboodschap. Kijk onder het kopje branding voor meer informatie.

Bijzondere glazen

We serveren onze bubbels in normale flutes, maar ook chique rode, gouden, zilveren, witte, zwarte en zelfs lichtgevende flutes. Dit geeft een bijzonder tintje aan het geheel.