Branding & Styling

Een smoothiebar in uw huisstijl?

Dat is bij ons zo geregeld. Zowel de bars als de bus kunnen voorzien worden van full colour bedrukking. U kunt kiezen uit stickers voor eenmalig gebruik of magneetplaten voor meermalig gebruik. Als u van een van deze opties gebruik wilt maken, ontvangen wij graag uiterlijk 8 dagen voor aanvang van het evenement de benodigde bestanden. De aanleverspecificaties en afmetingen vind u onderaan deze pagina.

We passen graag in het plaatje. Daarom ligt er voor de bar altijd een loper in de kleur van uw huisstijl. Ook de kleding van de hosts en hostesses passen we aan naar uw huisstijl en kunnen we voorzien van uw logo net als een hele hoop meer… wat dacht u van:

Menukaart

Voorzie uw bezoekers van een nette menukaart in uw huisstijl en met uw logo welke perfect aansluit op de gehele uiting van uw stand. Kies producten die matchen met uw identiteit en laat uw doelgroep op smakelijke wijze kennis maken met uw merk.

Drankviltjes

Laat bezoekers van uw stand uw merk en/of boodschap niet ontglippen. De kracht van reclame is herhaling. Leg op tafels drankviltjes voorzien van uw huisstijl en logo.

Bekers

Voorzie bekers van uw logo, waterflesjes met dop zodat uw product meegenomen wordt, blikjes fris met uw logo voor tijdens de beurs of onderweg, kauwgum enz. Wij denken graag met u mee!

En nog veel meer

Geef uw stand de maximale exposure en pak alles in om uw merk en boodschap te communiceren. Denk aan posters, ballonnen of bijvoorbeeld een stoepbord voorzien van uw logo, een pen om mee naar huis te nemen, een pepermuntje voor op de weg terug, een pakje vloeitjes voorzien van uw logo voor in de pauzes. Gadgets die gegarandeerd werken!.

Heeft u liever dat wij het ontwerp verzorgen?