Bars

Wij hebben voor iedere setting en stijl een geschikte bar beschikbaar. Alle bars zijn voorzien van de benodigde apparatuur en hebben een professionele uitstraling.

Wij bouwen voortdurend nieuwe bars die passen bij de nieuwste trends en bij onze concepten. Onze bars bestaan altijd uit diverse delen zodat ze aan te passen zijn in formaat. Zo hebben we altijd een passende bar. Begin 2015 is onze nieuwe grote LED bar te boeken en worden alle bars voorzien van een zogenaamde backbar. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste bars.

Houten Bar

De houten bar is gemaakt van oude veilingkisten en past perfect bij een natuurlijke uitstraling. We gebruiken deze bar dan ook regelmatig voor onze gezonde smoothieconcepten. Gedecoreerd met vers fruit en kruidenplantjes brengt deze bar een stukje sfeer en gezondheid.

Voor deze bar is ook een backbar te huren. Deze is ook te voorzien van branding en geeft de bar nog meer uitstraling.

De Witte Bar

De witte bar wordt voor alle concepten ingezet. Met zijn strakke uitstraling past deze bar in iedere setting. De bar kan zowel in rechte opstelling (2.50 x 1.00 m) als in hoekopstelling (2.00 x 2.00 m) worden neergezet. Natuurlijk kan deze bar voorzien worden van branding over de gehele breedte. Wilt u ons vaker inhuren? U betaald dan maar eenmalig voor de branding. Deze wordt dan geprint op speciale magneet folie voor meermalig gebruik.

Afmetingen
2 x 1.20 meter
Hoekopstelling 2 x 2 meter

 

Afmetingen
2 x 1.20 meter
Hoekopstelling 2 x 2 meter

 

Afmetingen
LED Bar Is half rond en is 3 meter in doorsnee.

 

Onze oldtimer: Renault Estafette

Uniek voor De Frisse Verleiding is onze ‘enige-echte-eigen’ Renault Estafette. Dit omgebouwde busje uit 1961 is een ware eyecatcher op elk evenement en zeer geschikt voor feestelijke openingen, productlanceringen en borrels. Daarnaast wordt hij vaak ingezet als promotiewagen voor kleine en grote merken.

Het busje is van binnen uitgevoerd in hoogglans wit en voorzien van halogeenspots en LED verlichting, wat voor een sfeervolle uitstraling zorgt. De Frisse Verleiding kan het busje volledig voor u “branden”, waardoor uw merk of bedrijf de aandacht krijgt die het verdient!